The Midnight Specials

Det groover og oser av god musikalsk energi av bandet..

The Midnight Specials er et nytt band på den blå trønderske musikkhimmelen. Bandet opererer i områdene Soul, Funk, Blues og tidlig Rock’n’Roll. Medlemmene er veteraner fra den trønderske bluesverden som har kommet sammen på grunn av en sterk forkjærlighet for disse sjangrene.

Deres låtskriverteft samt energiske og dyktige sceneopptreden vekker oppsikt. Live spiller de også noen av klassikerne i tillegg til sine egne låter.

Frank Scott (Vokal/Piano/Orgel) har jobbet i mange år som pianoentertainer. I mange år har han samarbeidet med det trønderske bluesfyrverkeriet Peer Gynt. Han er også en anerkjent låtskriver og produsent og opererer i sitt eget Scottland Studio på Skogn.

Terje Craig (Vokal/bassgitar) har lang fartstid fra mange sjangere. Han spilte i flere år i Woodstock-legenden Miller Anderson sitt band. Han jobber også som låtskriver og produsent fra sitt Craigtones Studio i Stjørdal sent

Per-Anders Elvertrø (Gitar/Vokal) fra Hell er yngstemann i bandet, og har bakgrunn fra Vømlingan og indie-bandet Gus Panser. Hans sterke blå signatur blir nok mer å høre framover.

Ingar Frelsøy (Trommer) har spilt trommer med Peer Gynt og Geir Engen Band i en årrekke. Få trommeslagere i Norge som groover som denne mannen…

 

I forbindelse med sin konsert på Blues in Hell 2014 gir de ut EP’en «Home» som er spilt inn i Scottland Studio. De jobber allerede med oppfølgeren «Away» som delvis spilles inn i Memphis, Tennessee.