Jonne og Dæm

Jonne & Dæm er et band fra Midt Norge med et dynamisk driv. Bandet har sin base på Hell i Stjørdal kommune og består av Jan Inge Tjørhom på bass, Arne Skognes på trommer, Odd Moen på piano og andre tangentinstrumenter, Trine Mette Uthus på sang, og Jon
"Jonne" Uthus gitarer og sang.

 


På sin nye plate "På Kafe" har Jonne & Dæm hentet elementer både fra blues, jazz og rock.
Noe som preger plata enten det er energiske rockelåter eller harmoniske ballader. Tilbakemeldingene fra publikum og presse sålangt viser at det varierer hvilke låter som fremheves som favoritter. Dette gleder bandet og oppleves som en bekreftelse på at låter og tekster treffer publikum.

Jon "Jonne" Uthus, låtskriver og tekstforfatter, sier at på den nye plata har Jonne & Dæm lagt ut på en musikalsk reise preget av den musikk han selv har vært inspirert av opp gjennom årene. Da er det ikke rart at bandet trives like godt i soulbaserte/ groovie låter og energiske rockelåter, som med rolige ballader i folkjazz stil. Vår nærmeste sammenlikning må være Bo Kaspers, som har vært en inspirasjon og gitt oss tro på å leke oss innen de ulike genrer sier "Jonne".

Alle tekstene fremføres på en "lånkbyggs" dialektmål, og Jonne og Dæm lover en energisk, nær og god stemning på sine konserter.

Håper vi treffes på en kafe eller en rockescene i nærheten!