Never The Bride

 

 

Never The Bride

De to begavede låtskriverne Nikki Lamborn fra Bristol og Cathrine Feeney fra Glasgow er sammen dynamitt i ordets rette forstand. Nikki blir betegnet som en av tidenes beste kvinnelige rockevokalister spunnet ut fra England og mektige Roger Daltrey mener

bestemt at hun har den beste rockestemmen i bransjen siden Janis Joplin. Cathrine ”Been” Feeney er en usedvanlig talentfull multi-instumentalist som klarer å skape en blanding av styrke, råskap og melankoli i låtene.

 

Både Nikki & Bean skriver sterke tekster med stor sjel. En annen storhet, Bob Harris i BBC Radio 2 er klokkeklar på at Never The Bride for tiden er et av Englands beste live band som leverer så det holder og vel så det hver gang de går på scenen.

 

Bandet ble grunnlagt i 1991 og har gjennom mer enn 20 år fargelagt Britisk rock’n roll, noe verden for øvrig har vist å sette pris på. Nikki og Cathrine håndplukker alltid verdens klasse musikere til sine konserter og byr alltid på hele seg selv og vel så det. 

 

Sjangermessig er det vanskelig å putte dem i en bås da de er innom mange av musikkens tradisjonelle stilarter – alt fra rock, blues, country, jazz og som de selv sier ”GOOD SOUL”. Never The Bride har turnert verden rundt og spilt sammen med storheter som blant annet: The Who, Robert Plant, ZZ Top, The Pretenders, Alice Cooper, Gary Brooker og Peter Frampton, ”Dame” Shirley Bassey m fl. Nevnte Bassey har uttalt flere ganger at hun får gåsehud hver gang hun hører Nikki synge. Siden starten har damene utgitt hele 14 album og er nå i 2015 ute med deres kanskje mest «bluesye» produksjon «JEALOUSY». Denne CD’n har fått strålende kritikker og selger meget godt. 

 

 

Attachments:
Download this file (Publication1.pdf)Publication1.pdf[ ]